Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

isoropia 4 natural health - Φυσικοπαθητική Ιατρική.

Φυσικοπαθητική Ιατρική
μέριμνα για την ψυχή & το σώμα - λύση στην αντιμετώπιση της ανθρώπινης παθολογίας
Οι αρρώστιες δεν είναι εξωτερικοί εχθροί αλλά εσωτερικές ανάγκες. Είναι προσπάθειες της φύσεως του ανθρώπου να αποκαταστήσει την ισορροπία που διασαλεύτηκε . Τα συμπτώματα είναι διαμαρτυρίες της φύσεως του ανθρώπου και καλούν για αποκατάσταση της ισορροπίας.
Η συμβατική Ιατρική σε αντίθεση με την Φυσικοπαθητική Ιατρική, απομακρύνει κυρίως τα συμπτώματα αλλά η απομάκρυνση των συμπτωμάτων, χωρίς την ανακάλυψη και την αντιμετώπιση της αιτίας που τα προκαλεί, μπορεί να είναι από άχρηστη μέχρι πολύ επικίνδυνη.Τα συμπτώματα είναι προειδοποιήσεις .Τα συμπτώματα μας λένε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο της ζωής μας αν θέλουμε να σώσουμε τη ζωή μας.
Μέσα στον σκοταδισμό της σύγχρονης παραπληροφόρησης, δογματισμού, φανατισμού και προκατάληψης ευελπιστούμε να είμαστε ένα φως λογικής, πραγματικής θεραπείας, αντικειμενικής έρευνας, αξιοπιστίας, καινοτομίας και ισορροπημένης θεώρησης των πραγμάτων.
Γνωρίζοντας ότι κανείς δεν είναι τέλειος, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Προς αυτήν την κατεύθυνση ευελπιστούμε αυτός ο δικτυακός χώρος να γίνει γόνιμο έδαφος για την καλλιέργεια και ανάπτυξη γνώσεων και απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου